213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

LED Λάμπες

LED Λάμπες

Οι λάμπες είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερο στοιχεία που διαθέτει ένα σπίτι… Σκεφτείτε απλά ότι άμα νυχτώσει και δεν υπάρχει δυνατό φως στον χώρο, τότε το οτιδήποτε προσπαθήσουμε να κάνουμε θα είναι αρκετά πιο δύσκολο από ότι αν είχαμε τον κατάλληλο φωτισμό!

Όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες για φωτισμό όμως τόσο μεγαλύτερη είναι και η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας. Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και οι LED λάμπες! Οι περισσότεροι έχουν ήδη αντικαταστήσει τους κοινούς λαμπτήρες με λάμπες LED νέας τεχνολογίας και έχουν εξοικονομήσει έως και 90% ενέργεια ενώ παράλληλα έχουν δει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού τους να μειώνεται αισθητά. Αν θέλετε να δείτε και εσείς τα πλεονεκτήματα που προσφέρει μια λάμπα LED δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τον αριθμό από LED λάμπες που θέλετε και στην πορεία να κάνετε αντικατάσταση όλες τις παλιές. Μην σας τρομάζει το αρχικό κόστος απόκτησης μιας LED λάμπας, καθότι δεν υπάρχουν λάμπες LED τεχνολογίας που να μην έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Δεν υπάρχει καλύτερη αναλογία ποιότητας - τιμής με πιστοποιητικά!

Στην αγορά και πιο συγκεκριμένα στο e-shop μας θα βρείτε LED λάμπες E27, E14, G4, G9, T8 (φθορίου) καθώς και πολλά ακόμα είδη από λάμπες όπως διακοσμητικές LED λάμπες. Πιο συγκεκριμένα οι LED λάμπες με βάση Ε27 αλλά και οι LED λάμπες με βάση Ε14 είναι από τις πιο δημοφιλείς λάμπες καθώς είναι αυτές που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στο σπίτι, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Θυμηθείτε ότι ηLED λάμπα που θα επιλέξετε θα πρέπει να διαθέτει τη σωστή βάση και το ανάλογο μήκος ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φωτιστικό που την θέλετε.

Δείτε τη μεγάλη ποικιλία μας από λάμπες LED λοιπόν και επιλέξτε εκείνες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η LED λάμπα που θα προμηθευτείτε θα έχει λιγότερα watt από την κοινή σας λάμπα αλλά θα φωτίζει εξίσου καλά με μια με τα 4πλάσια της watt. Για να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε τη σωστή λάμπα για τον χώρο σας διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τις αντιστοιχίες από μια κοινή λάμπα σε μια LED. LED λάμπες είναι διαθέσιμες σε μεγάλη ποικιλία volt, watt και lumen και μπορείτε να τις αποκτήσετε εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά. Οι πιο φθηνές LED λάμπες είναι μόνο εδώ και μπορείτε να τις αγοράσετε 24/7/365 online από εδώ!

Επιλέξτε από τις παρακάτω υπο-κατηγορίες

AC143892
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
AC143894
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
AC143900
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
6201
0,30
Βάση GU10 με Καλώδιο - 50%
VT141712
0,40 0,80
AD142559
0,50