213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

Φωτιστικά ασφαλείας

Φωτιστικά ασφαλείας

Ο εφεδρικός φωτισμός είναι πάντα απαραίτητος είτε μιλάμε για μεγάλες εταιρίες είτε για μια μικρή τοπική επιχείρηση και γι΄αυτό τα φωτιστικά ασφαλείας LED είναι ιδανικά γι΄αυτή η δουλειά.

Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα φωτιστικά ασφαλείας με μπαταρία ή χωρίς για να προμηθευτείτε άμεσα. Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη μας γκάμα το φωτιστικό ασφαλείας που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας και αγοράστε το online εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Όλα τα φωτιστικά ασφαλείας που θα βρείτε στο e-shop μας είναι κατάλληλα και εγκεκριμένα για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης! Διαθέσιμα φωτιστικά ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας και μη συνεχούς λειτουργίας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Το φωτιστικό ασφαλείας μη συνεχούς λειτουργίας έχει αυτονομία έως και 3 ώρες με διάρκεια ζωής έως και 25.000 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση ένα φωτιστικό ασφαλείας συνεχούς λειτουργίας λειτουργεί με μπαταρία λιθίου και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο.

Δείτε την ιδιαίτερη γκάμα μας και προμηθευτείτε το φωτιστικό ασφαλείας LED που έχετε ανάγκη για την εταιρίας σας. Επωφεληθείτε των χαμηλών μας τιμών και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. 

Φωτιστικό ασφαλείας με 30 led επίτοιχο - 49%
AD142826
8,42 16,40