213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

Πλαφονιέρες Εσωτερικού Χώρου

Led φωτιστικά πλαφονιέρες

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε όλες πλαφονιέρες κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους αν θέλετε να δείτε τις πλαφονιέρες μας για τους εξωτερικούς χώρους πατήστε εδώ!

Γενικά οι πλαφονιέρες είναι ένα ιδιαίτερο φωτιστικό. Οι πλαφονιέρες οροφής ενδείκνυνται κυρίως για το σαλόνι ή το χολ, χώρους δηλαδή που δεν χρειάζονται μεγάλα φωτιστικά για να δώσουν φως στον χώρο. Οι πλαφονιέρες εσωτερικού χώρου προσφέρνουν μια διαφορετική λύση, πέρα από τα συνηθισμένα κρεμαστά φωτιστικά ή τα spot. Πόσο μάλλον τα ιδιαίτερα σχέδια από πλαφονιέρες που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ανακαλύψτε πλαφονιέρες με αρχαιοελληνικά σχέδια, με νερά αλλά και απλές άσπρες με μέταλλο που είναι πραγματικά ξεχωριστές!

Επιλέξτε τώρα την πλαφονιέρα εσωτερικού χώρου που επιθυμείτε και αποκτήστε την με μια απλή ηλεκτρονική παραγγελία. Τοποθετήστε την πλαφονιέρα στο δωμάτιο που θέλετε και δείτε τον χώρο σας, αμέσως άλλαξε την ατμόσφαιρα.

Για πλαφονιέρες οροφής μοντέρνες αλλά και κλασικές δείτε εδώ, τα σχέδιά μας θα σας ενθουσιάσουν. Επιλέξτε τι πλαφονιέρα χρειάζεστε (πλαφονιέρα σαλονιούπλαφονιέρα οροφής) και απόκτησέ την κάνοντας παραγγελία online.

Οι καλύτερες πλαφονιέρες σαλονιού αλλά και πλαφονιέρες οροφής LED είναι εδώ στις καλύτερες τιμές αλλά και ποιότητα για να διαλέξεις!

Φωτιστικό πλαφονιέρα nikel μάτ  E27 1X60W - 47%
AC141898
10,01 19,00