213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

Κρεμαστά Φωτιστικά

Κρεμαστά Φωτιστικά

Στην αγορά υπάρχουν πλέον διάφορα είδη φωτιστικών. Θα βρείτε φωτιστικά οροφής χωνευτά, φωτιστικά σποτ ακόμα και πολύφωτα ή πολυελαίους. Όλοι όμως έχουμε σίγουρα από ένα απλό κρεμαστό φωτιστικό! Πλέον μάλιστα έχουν εξελιχθεί τόσο τα κρεμαστά φωτιστικά που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα κλασικά των παππούδων μας. Τώρα στην αγορά θα βρείτε μια τεράστια γκάμα η οποία διαθέτει φωτιστικά κρεμαστά από ξύλο, γυαλί, τσιμέντο, χαλκό, inoxκαι άλλο πολλά ακόμα υλικά.

Κρεμαστά φωτιστικά τραπεζαρίας, σαλονιού καθώς και κρεμαστά φωτιστικά κουζίνας υπάρχουν σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να επιλέξεις αποκλειστικά στο e-shop μας. Ρίξτε μια ματιά στην μεγάλη μας γκάμα και θα ενθουσιαστείτε. Κρεμαστά φωτιστικά vintage, retro και πολλά ακόμα είδη είναι εδώ για να δεις και να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα και όλα φυσικά με υποδοχή για λάμπες LED.

Διαλέξτε τώρα το κρεμαστό φωτιστικό που επιθυμείτε για να το αποκτήσετε άμεσα. Είμαστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε το φωτιστικό που ονειρευόσασταν από τότε που πρωτοπήρατε αυτό το σπίτι. Κρεμαστά φωτιστικά μοντέρνα αλλά και κλασικά, σε σχέδια που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν υπάρχουν στο e-shop μας και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα και κυρίως οικονομικά από εμάς! Κρεμαστά φωτιστικά φθηνά και πιο συγκεκριμένα για όλα τα βαλάντια, θα βρείτε αποκλειστικά εδώ στο σχέδιο και στο χρώμα που θέλετε!