213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

Φωτιστικά spot πισίνας-συντριβανιού στεγανά

Φωτιστικά spot πισίνας-συντριβανιού στεγανά

Αν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν πισίνα αυτή η ενότητα σας αφορά! Αφορά ακόμα βέβαια και εσάς που σκέφτεστε να επενδύσετε σε μια. Ο λόγος; Μα φυσικά η οικονομία και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αναφερόμαστε στην εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του φωτισμού της πισίνας.

Όπως γνωρίζετε η πισίνα χρειάζεται τα ανάλογα φωτιστικά για να φωταγωγείται το βράδυ και έτσι να μπορείτε τόσο να κολυμπήσετε αν το επιθυμείτε αλλά και για δημιουργεί για εσάς μια ρομαντική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα φωτιστικά πισίνας που θα επιλέξετε διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς αν δεν είναι LED μπορεί να καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ενέργειας και έτσι να αυξάνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Ένα κοινό φωτιστικό πισίνας έχει μέση διάρκεια ζωής γύρω στις 2.000 ώρες, σε αντίθεση με τοLED φωτιστικό πισίνας που έχει 50.000 ώρες. Η διαφορά όπως μπορείτε να δείτε στη διάρκεια ζωής είναι τεράστια αλλά ακόμα πιο μεγάλη είναι η εξοικονόμηση που προσφέρουν.

Μπορείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να βρείτε φωτιστικά πισίνας LED σε διάφορες αποχρώσεις που να καταναλώνουν μόνο κατά μέσο όρο 12 watt σε αντίθεση με τα κοινά που καταναλώνουν γύρω στα 300 watt. Φερθείτε έξυπνα αγοράζοντας φωτιστικά για πισίνα LED για να εξοικονομήσετε τόσο ενέργεια όσο και χρήματα από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Δείτε την μεγάλη μας γκάμα από φωτιστικά και βρείτε το φωτιστικό για πισίνα που επιθυμείτε. Φωτιστικά για την πισίνα σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια που θα χαίρεστε να βλέπετε!

Ρυθμίστε τα φώτα πισίνας να ανοίγουν αυτόματα ή με τηλεκοντρόλ εύκολα, γρήγορα και απλά και χαρείτε την όμορφη ατμόσφαιρα που σας προσφέρουν. Κάντε την online παραγγελία σας και προμηθευτείτε τον μοντέρνο προβολέα πισίνας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Φώτα πισίνας flat αλλά και προβολείς σε τιμές προσιτές που είναι ανάλογες της ποιότητάς τους. Λάμπες πισίνας και πολλά είδη από φωτιστικά θα βρείτε μόνο εδώ με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Στο e-shop μας πέρα από προβολείς πισίνας μπορείτε να βρείτε και φωτιστικά για σιντριβάνια! Με τα φωτιστικά σιντριβανιών μάλιστα θα ενθουσιαστείτε με τον σχεδιασμό και τις αποχρώσεις τους!