213 0883975

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!! Φίλτρα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!!

Φωτιστικά Απλίκες Εσωτερικού Χώρου

Φωτιστικά απλίκες εσωτερικού χώρου

Απλίκες θεωρούνται τα κλασικά φωτιστικά τοίχου που μπορούν να τοποθετηθούν τόσο πλάγια στον τοίχο όσο και στο ταβάνι αν το σχέδιο το επιτρέπει, οι λεγόμενες απλίκες οροφής.

Οι απλίκες εσωτερικού χώρου διαφέρουν από αυτές του εξωτερικού χώρου καθώς έχουν τελείως διαφορετική σχεδίαση και ανθεκτικότητα. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι οι απλίκες εσωτερικού χώρου δεν είναι αδιάβροχες. Αν θέλετε να δείτε απλίκες εξωτερικού χώρου δείτε εδώ!

Απλίκες κρεβατοκάμαρας, σαλονιού και μπάνιου μπορείτε να βρείτε σε μοναδικές τιμές αλλά κυρίως σε πρωτότυπα σχέδια αποκλειστικά εδώ! Απλίκες εσωτερικού χώρου μοντέρνες και πιο παραδοσιακές μπορούν να γίνουν δικές σας με μια εύκολη ηλεκτρονική παραγγελία από το e-shop μας. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να εντοπίσετε την ιδανική απλίκα εσωτερικού χώρου που ονειρευόσασταν από τότε που μπήκατε στο σπίτι σας και συνειδητοποιήσατε τι είναι αυτό που σας έλειπε. Είτε αυτή είναι μια απλίκα για καθρέφτη μπάνιου είτε απλά μια απλίκα για το εσωτερικό του σπιτιού. Δείτε τώρα την ιδιαίτερη γκάμα μας από απλίκες εσωτερικού χώρου κλασικές, vintage και μοντέρνες σε σχέδια και τιμές που δεν είχατε φανταστεί!