10 Προτάσεις για Φωτιστικά Σαλονιού

Φωτιστικα για το Σαλονι

Είτε κάθεστε στο σαλόνι σας καθημερινά είτε μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις, θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει 100% αλλά και να συνάδει αρμονικά με τα υπόλοιπα δωμάτια. Μοντέρνο στιλ το σαλόνι, μοντέρνο στιλ και η τραπεζαρία ή η κουζίνα. Απλά τα πράγματα γενικά μέχρι να έρθει η στιγμή που πρέπει να αποφασίσετε για το φωτιστικό σαλονιού που θα τοποθετήσετε…

Εδώ το πράγμα θέλει λίγο περισσότερη σκέψη καθώς μοντέρνα φωτιστικά σαλονιού υπάρχουν άπειρα, το θέμα όμως είναι πιο θα δέσει απόλυτα με τον χώρο σας. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, αρχικά από το ύψος του ταβανιού, το μέγεθος του χώρου και εντέλει το ύφος που θέλετε να αποδώσετε.

Αν λοιπόν έχετε ψηλοτάβανο σπίτι ίσως οι επιλογές σας είναι πιο περιορισμένες. Γενικά τα σπίτια με ψηλό ταβάνι μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν πολλά χωνευτά φωτιστικά, είτε ένα μεγάλο εντυπωσιακό φωτιστικό σαλονιού όπως έναν μοντέρνο πολυέλαιο, είτε συνδυασμό των δύο αν μιλάμε για κεντρικό φωτισμό.

Επιπρόσθετα στην περίπτωση που ο χώρος του σαλονιού είναι αρκετά ευρύχωρος, τότε πέρα από συνδυασμό κρεμαστό φωτιστικό – φωτιστικό δαπέδου – πορτατίφ μπορείτε να ταιριάξετε ένα μεγάλο φωτιστικό με περισσότερες από μια υποδοχές. Συνηθίζουμε σε μεγάλους χώρους να τοποθετούμε κρεμαστά φωτιστικά σαλονιού με πέντε ή και έξι υποδοχές για λάμπες ενώ αν είναι πιο μικρό αλλά εξακολουθείτε και θέλετε κάτι εντυπωσιακό δύο ή τρεις υποδοχές είναι αρκετές.

Και τώρα ας περάσουμε στο ύφος. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για όποιο στιλ και αν προτιμάτε. Φωτιστικά σαλονιού κλασικά, μοντέρνα, απλά – λιτά αλλά και με ιδιαιτερότητες είναι διαθέσιμα ακόμα και online με τέλεια επεξηγηματικές περιγραφές για να δείτε αν ταιριάζουν στην περίπτωσή σας. Vintage φωτιστικά σαλονιού, retro, μίνιμαλ και πολλά ακόμα είδη φωτιστικών για εσάς που έχετε ιδιαίτερο γούστο και θέλετε να ξεχωρίζετε θα βρείτε πιο εύκολα απ’ ότι νομίζατε.

Παρακάτω θα δείτε ενδεικτικά μερικές προτάσεις μας για φωτιστικά σαλονιού κρεμαστά που μπορείτε να προμηθευτείτε από το MrLed.gr!

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Φωτιστικα Σαλονιου

Για ακόμα περισσότερα φωτιστικά σαλονιού δείτε εδώ!