Πλεονεκτήματα Τεχνολογίας Led

Συγκεντρώσαμε για εσάς όλα τα πλεονεκτήματα της LED τεχνολογίας, ενημερωθείτε και αποκτήστε σήμερα καλύτερο φωτισμό στο σπίτι σας και στον επαγγελματικό χώρο σας!

1 ) Μειώνουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος με την ίδια ή και καλύτερη απόδοση σε φωτισμό έως και 95%. Είναι πιο οικονομικές αν συγκριθούν με ένα λαμπτήρα φθορισμού της ίδιας φωτεινότητας.
2 ) Δεν έχουν κόστος συντήρησης , δεν υπάρχει ανάγκη συχνής αντικαταστάσεως.
3 ) Η μέση διάρκεια ζωής της είναι πάνω από 50000 ώρες.
4 ) Δεν εκπέμπουν υψηλές θερμοκρασίες (λιγότερο από 65 βαθμούς Κελσίου).
5 ) Δεν περιέχουν μέσα διάφορες τοξικές και άλλες επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες. Φυσικά και οι λαμπτήρες φθορισμού μόνο σε περίπτωση που σπάσουν καθίστανται επικίνδυνες.
6 ) Δεν είναι ευαίσθητες σε κραδασμούς και κτυπήματα.
7 ) Δεν τρεμοπαίζουν ποτέ.
8 ) Άμεση μέγιστη φωτεινότητα με το που την ανάβουμε ενώ οι λάμπες φθορισμού καθυστερούν μερικά δευτερόλεπτα να φτάσουν στην μέγιστη φωτεινότητα.
9 ) Υπάρχει η δυνατότητα να τις λειτουργήσουμε με ρυθμιστή φωτισμού (dimmer),σε αντίθεση με τους λαμπτήρες φθορισμού για τις οποίες δεν παρέχεται η δυνατότητα αυτή.
10) Μπορεί το κόστος απόκτησης τους να είναι φαινομενικά υψηλότερο αλλά η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας σταδιακά θα αποσβέσει την διαφορά αυτή πολλαπλάσιες φορές.
11) Οι λάμπες LED αντικαθιστούν τους παλαιούς λαμπτήρες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε το φωτιστικό σώμα.