ΤΗΛ. 2410 591221

Εξυπηρέτηση Πελατών
Δευτέρα-Παρασκευή
09:00-18:00

Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το MrLed.gr διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
 
1)Με αντικαταβολή
Με Αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.                 
 
2)Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Μπορείτε  να  μας  καταθέσετε  τα  χρήματα  για  τις  παραγγελίες  σας  σε  οποιοδήποτε

Κατάστημα της ALPHA BANK   Επίσης μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα του Web Banking!

1)  ΑLPHA BANK: IBAN:  GR23 0140 3070 3070 0210 1009 151   (Aρ.Λογ/σμού  307-002 101-009 151) 
     Εμφανιζόμενο Όνομα Δικαιούχου-Καραμπιάλης Χρ Παναγιώτης
            

Μετά  την  κατάθεση  των  χρημάτων  παρακαλούμε  ενημερώστε  μας  στέλνοντας  ένα  email  για  να  γνωστοποιήσετε  ότι  έγινε  η  κατάθεση  στο : info@MrLed.gr

3)Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω της Paypal.com


4)Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω του Alpha eCommerce της Αlpha Bank
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHA BANK  και το Alpha eCommerce εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας ( χρεωστικής και προπληρωμένης καρτας - αποδεκτές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron,American Express).η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Οι κάρτες που είναι αποδεκτές μέσω του Αlpha e-commerce  είναι οι παρακάτω :

 ( Visa-Mastercard-Maestro-Electron-American Express )


Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (MrLed.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
 
Το MrLed.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγω χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Με εκτίμιση

Mrled.gr